Actualiteiten

Gemeente Den Haag zoekt Caribische jongeren. Jongerenstadslab: Beslis mee over de aanpak van racisme en discriminatie

06 maart 2020

Gemeente Den Haag Jongerenlad Int Dag van Descrimincatie en racisme 2020 Ocan Caribisch

Op verzoek van gemeente Den Haag brengen wij onderstaande oproep en uitnodiging onder uw aandacht. Als Ocan vinden wij het zeer belangrijk dat onze jongeren gehoor hieraan geven om zo actief deel te nemen aan de toekomst van hun gemeente.

Op 21 maart is de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Op 20 en 21 maart vinden tal van activiteiten plaats om mensen uit de hele stad met elkaar te verbinden en bewustwording te creëren over het belang van het tegengaan van racisme en discriminatie. Eén van de activiteiten betreft het Jongerenstadslab. Op vrijdag 20 maart kunnen jongeren tussen 16 en 23 jaar (in teams van vijf) meedenken en meebeslissen over ideeën hoe racisme en discriminatie aan te pakken in Den Haag. Wethouder Bert van Alphen zal hierbij aanwezig zijn om te luisteren naar de ideeën en mee te praten. Het winnende idee wordt meegenomen in de nieuwe discriminatieaanpak van de gemeente Den Haag.

Wil jij meedenken en meebeslissen over ideeën hoe racisme en discriminatie te bestrijden in Den Haag? Ben je tussen de 16 en 23 jaar oud en woon je in Den Haag? Kom dan naar het Jongerenstadslab.

Datum en tijd           Vrijdag 20 maart van 17.00 uur tot 20.00 uur

Locatie                     The Student Hotel, Hoefkade 9 Den Haag

Wat is er                   Inspirerende sprekers Karim Amghar en Deborah Cameron, een quiz, serious gaming en voor eten wordt gezorgd

Aanmeldingen

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar . Vermeld daarbij je naam en je leeftijd. Er is plek voor 50 jongeren, meld je daarom snel aan! Na 13 maart ontvang je een bevestiging van deelname en het programma.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Bert van Alphen
wethouder Sociale zaken en Werk

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief