Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie een Groepswerker standplaats Utrecht. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan: . Sluitingsdatum is dinsdag 18 maart 2019.

Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Wij bieden veilig onderdak en geven hulp en advies aan slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel. Zo kan thuis voor iedereen weer een veilige plek zijn. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld en mensenhandel in Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 190 medewerkers.

Voor de locatie in Utrecht zijn wij in verband met zwangerschapsvervanging zoek naar een

Groepswerker
gemiddeld 28 uur voor de periode 1 juli tot 1 november 2019

en per direct zijn wij op zoek naar een

Groepswerker
gemiddeld 3 uur per week inzet tijdens ziekte en vakanties

In deze veelzijdige functie heb je een belangrijke taak in het bieden van een veilige omgeving, het verwerken van opgedane ervaring en het stimuleren van een optimale ontwikkeling van kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld.
In de ochtend voer je de opvang uit voor kinderen van 0 tot 4 jaar waarbij, naast de dagelijkse verzorging, activiteiten gericht op het stimuleren van de ontwikkeling en het moeder-kind contact een belangrijke rol spelen. Aan het einde middag voer je het groepsaanbod voor kinderen van 4 jaar en ouder uit, dat bestaat uit een gevarieerd activiteitenprogramma dat past bij de doelgroep en hun vraag.

Er wordt gewerkt in twee soorten diensten nl. 9 uurs diensten. Jouw werkweek ziet er als volgt uit: Van dinsdag tot en met vrijdag 9 uur per dag, waarbij je om de week op de dinsdag of vrijdag werkt.
Bijv. de even weken werk je op dinsdag (en dus niet op vrijdag). Op de oneven weken werk je op vrijdag (en dus niet op dinsdag). Maandag is je vaste vrije dag.
Tijdens vakanties en of ziekte draai je extra uren. Beschikbaarheid op woensdagen en tijdens de schoolvakanties is daarom een harde eis.

Als invalkracht bieden wij je een contract van gemiddeld 3 uur per week. Deze uren werk je niet wekelijks maar tijdens ziekte en vakantie van de vaste medewerkers. Dat betekent dat je op afroep beschikbaar moet zijn. Ben jij 3e jaar HBO pedagogiek student en heb je als vooropleiding SPW 4 dan nodigen wij jou ook van harte uit om te reageren.

Jouw werkzaamheden:
Samen met jouw collega’s Nabila Moumouhi en Margarita Sijbrandij ben jij verantwoordelijk voor:

  • De opvang van kinderen van 0 tot 12 jaar en hun dagelijkse verzorging.
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten die gericht zijn op het stimuleren van de ontwikkeling en het moeder –kind contact.
  • Het bieden van opvoedingsondersteuning aan cliënten met een lichte problematiek.
  • Aanbieden van activiteiten aan moeder-kind of kinderen die niet naar school kunnen gaan.
  • Het schoonhouden van de ruimte en materialen als ook het bestellen van materialen.
  • Administratieve taken uitvoeren zoals terug rapporteren aan de hulpverlener.

Wie zoeken wij?
Het omgaan met kinderen vereist een grote mate van zelfstandigheid, creativiteit, enthousiasme, tact, geduld, inlevingsvermogen alsmede een interculturele competentie gezien de achtergrond van de kinderen. Wij zijn specifiek op zoek naar kandidaten die zich herkende in de genoemde competenties en vaardigheden en daarnaast aan de onderstaande functie-eisen voldoen.

  • Afgeronde MBO-SPW-4 opleiding (MBO Kinderopvang niveau 4).
  • Bij voorkeur kennis van de methodiek Veerkracht.
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van de verzorging en ontwikkeling van kinderen uit onze doelgroep. Het is een pré als je gewerkt hebt met kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld.

Salariëring
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met, afhankelijk van jouw relevante werkervaring, een inschaling in een trede in schaal 6 (vanaf € 2.149 en maximaal tot € 3.076 bruto per maand op basis van 36-urige werkweek). Voor de resterende arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Sociaal Werk.

Informatie en solliciteren
Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met groepswerker Margarita Sijbrandij 088-3744791, Nabila Moumouhi, 088- 3744820 of Helena Sinnige 088-3744846.

Je kunt je motivatiebrief en CV vóór 20 maart 2019 per email richten aan onder vermelding van Vacature Groepswerker Utrecht.

De sollicitatie gesprekken vinden plaats op dinsdag 26 maart vanaf 13.00 uur.

Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten.

 

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief