Actualiteiten

Het Curaçaohuis doet een oproep aan de Curaçaose diaspora in Nederland

18 juni 2020

Uitnodiging KGMC diaspora Curacao Ocan Caribisch

Op verzoek van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao (het Curaçaohuis) brengen wij onderstaande oproep onder uw aandacht.

Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao (KGMC) doet een oproep aan Curaçaoënaars en Nederlanders van Curaçaose afkomst in Nederland om zich aan te melden voor de diaspora database. Het doel van de database is om de kennis en expertise van de in Nederland wonende Curaçaoënaars, voornamelijk studenten en (young) professionals, in kaart te brengen. Door vergrijzing en modernisering van de Curaçaose overheid en economische sector is men op zoek naar professionals in diverse sectoren die straks van betekenis kunnen zijn met hun beroep. Op het moment dat een bepaalde expertise moeilijk te vinden is op het eiland of men advies nodig heeft, kunnen de ministeries en overheid N.V's op Curaçao via het Curaçaohuis in contact worden gebracht met de professionals die zich hebben opgegeven voor de diaspora database.

De diaspora database zal alleen voor het hierboven genoemde worden benut. Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao bemiddeld niet voor werkzoekenden en biedt ook geen garanties voor werk.

Meld je aan via met de volgende gegevens:

*             Naam

*             Geboortedatum

*             Beroep

*             Hoogst behaalde diploma en studierichting.

*             Indien student: studierichting, niveau en specialisatie vermelden.

*             Potentiële datum van afronding studie.

*             Contact gegevens: email en telefoon.

*             Vermelding LinkedIn pagina.

*             Interesse veld indien anders dan je huidige studie of beroep.


Disclaimer i.v.m. privacy.

Het Privacybeleid van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao (KGMC), is van toepassing op alle persoonsgegevens die het KGMC verwerkt in het kader van informatieverstrekking of dienstverlening.

Indien u deelneemt aan deze activiteit of om een andere reden (online of telefonisch) persoonsgegevens aan het KGMC verstrekt, stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens dit Privacybeleid.

Uw persoonsgegevens worden beheerd conform de regels van de privacy wetgeving (AVG). Uw persoonsgegevens worden bewaard in een beveiligde digitale database bij het KGMC. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door het KGMC geraadpleegd en alleen gedeeld met de ministeries en overheid N.V's op Curaçao wanneer zij op zoek zijn naar personen met een specifieke kennis en/of expertise.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief