Actualiteiten

Vacature Maatschappelijk werkers / Trajectbegeleiders standplaats Oosterbeek – Moviera

20 november 2018

Logo Moviera Ocan caribisch
Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Maatschappelijk werkers / Trajectbegeleiders standplaats Oosterbeek. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan de afdeling HR: . Sluitingsdatum is zondag 25 november 2018. 

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Dit geldt voor slachtoffers en kinderen, plegers, omstanders en professionals. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 180 medewerkers.

Het Ambulant Team Gelderland Midden (standplaats Oosterbeek) is op zoek naar twee:

Maatschappelijk werkers / Trajectbegeleiders

20-28 uur per week

Wat ga je doen

Je voert gesprekken met cliënten die verstrikt zijn geraakt in geweldspatronen met als doel het stoppen van het geweld en het vergroten van inzicht in de geweldsproblematiek. Hiermee geef je uitvoering aan diverse ambulante trajecten. Het betreft langdurige trajecten, zoals Toekomst Zonder Geweld, Samen Geweldloos Verder en Aware. En het betreft kortdurende crisisinterventies.

Je bent een actieve spil in de netwerken rond huiselijk geweld en je vertegenwoordigt Moviera als expert in de aanpak huiselijk geweld. Moviera biedt haar hulpverlening blended aan, dat wil zeggen dat er ten behoeve van de hulpverleningstrajecten e-learning modules worden ingezet.

Wij zoeken
Je bent analytisch sterk, resultaat gericht, proactief, stressbestendig, flexibel, je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Wij vragen
Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding (SPH, MWD, Pedagogiek, Psychologie).

Je bent bij voorkeur SKJ geregistreerd.

Je bent bij voorkeur getraind in de methodiek Samen Geweldloos Verder (Begeleide Terugkeer).

Je hebt ervaring met en actuele kennis van het werkgebied huiselijk geweld en de sociale kaart.
Je hebt ervaring met het onderhouden en opbouwen van netwerken.
Je toont lef en bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen.
Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8 (de inschaling loopt minimaal vanaf

€ 2.544,- en maximaal tot € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over deze tijdelijke functie van Maatschappelijk werker/Trajectbegeleider neem dan contact op met Marleen te Winkel of Anna Wevers via het algemene nummer 088-3 744 744

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk zondag 25 november 2018, onder vermelding van: vacature Maatschappelijk werker/Trajectbegeleider GLM naar .

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op 3 en 6 december 2018 tussen 9:30 en 14:30 uur. 

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief