Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Ocan voorzitter reageert in NTR nieuwsprogramma 'Nieuws & Co.' op uitspraak OM vervolging agenten zaak-Henriquez

19 september 2016

Ocan  Mitch Henriquez NTR Nieuws & Co interviewOp 19 september 2016 heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekend gemaakt dat twee van de vijf betrokken agenten in de zaak-Henriquez  vervolgd zullen worden. Dezelfde middag werd  Ocan voorzitter drs. Glenn Helberg  in het  NTR  nieuwsprogramma Nieuws &  Co. bevraagd over deze  uitspraak. 

De radio uitzending waarin een woordvoerder van de familie Henriquez en hun advocaat ook reageren (07:00) op de uitspraak van het OM is hier terug te horen. Segment Ocan voorzitter begint bij 40:55.

Op 17 september jl.  werd bekend dat twee politiewetenschappers geconcludeerd hebben dat de politieagenten een reeks van fouten hebben gemaakt in hun optreden. 

In haar steunbetuiging aan de nabestaanden van Mitch Henriquez vroeg Stichting Ocan  naar een rechtvaardig en diepgaand onderzoek om de ware toedracht van deze gebeurtenis te achterhalen. Zie interview NOS Journaal van 29 juni 2015  waarin de Ocan voorzitter de behoefte van  de samenleving aan helderheid en rechtvaardigheid benadrukt.

Op de foto: Nieuws & Co. gasten drs. Glenn Helberg en Mohammed Ghay voormalig woordvoerder van het Actiecomité Herstel van Vertrouwen  en lid Stichting Vertrouwensherstel Burger & Overheid met NTR journalisten in de Nieuws & Co. bus in Amsterdam.

 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief