Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Ook Ocan 'Let Us Shine' netwerkevent een groot succes

03 november 2017

Ocan Black Achievement Month netwerken caribischOp oktober 28 2017vond de 'Let Us Shine' netwerkevent plaats in Theater  Diligentia te Den Haag. Deze netwerkevent werd in het kader van de tweede Black Achievement Month georganiseerd en maakte onderdeel van een maandlang programma.  Let Us Shine had net als zijn succesvolle voorloper 'Let Them Shine'  als doel ondernemers van inspiratie te voorzien en ingangen te bieden door deze doelgroepen in contact te brengen met succesvolle professionals. 

De dag kende een informele en warme sfeer. Na een openingstoespraak van wethouder en loco burgemeester van Den Haag Rabin Baldewsingh en opening door het bestuur van Ocan was inspirational spreker Annemarie Nodelijk aan de beurt om over haar tassenlijn AnnieStijl te  vertellen. Motivatie, het overwinnen van obstakels en doorzettingsvermogen stond centraal in haar verhaal.

De dag diende als showcase voor het ongekende talen binnen de Afrogemeenschap in Nederland. Ook werd er gelegenheid gecreëerd om een aantal  deelnemers een one pitch te geven over hun ambities en te laten delen met het publiek wat zij reeds bereikt hebben. Fotograaf Rushanette Martis en cabaretier Collin Edson maakten hier enthousiast gebruik van.  Gedeeld over  twee rondes, zochten de vele deelnemers de professionals op waarvoor zij hadden geregistreerd. Aan het einde van het programma poseerden alle aanwezigen voor een groeps foto en gaven enkelen door kreten weer wat zij voor de avond vonden. (Zie video onderaan deze pagina.)

De toespraak van inspirational spreker Annemarie Nodelijk werd door een filmpje ingeleid. Helaas werkte de technologie niet volledig mee waardoor het filmpje vanaf een kleine scherm moest worden afgespeeld. Wij delen hier nogmaals haar filmpje voor degenen die het niet goed hebben kunnen bekijken en alle andere geïnteresseerden.

     

Benieuwd naar alle foto's van deze productieve dag avond? Klik hier voor de fotogallerij op onze Facebookpagina.

 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief