Actualiteiten

Oproep: Tussen de 16 en 30 jr. oud? Geef je op voor het European Youth Event 2020 in Mei 2020! Deadline 24 nov. 2019

20 november 2019

Foto Samira Rafaela Facebookpagina European Youth Event 2020 jeugdparticipatie Ocan Caribisch

Foto: drs. Samira Rafaela bij haar installatie in Brussel

Op verzoek van Europarlementariër drs. Samira Rafaela maken we je attent van het European Youth Event 2020 van het Europese Parlement dat in Straatsburg, Frankrijk plaats zal vinden. Als Ocan vinden wij het belangrijk dat onze jongeren de kansen benutten om ook op Europees niveau hun stem te uiten en bij te dragen. Onderstaand,de oproep van Rafaela (klik hier voor promo video op haar Facebookprofiel)

De toekomst is aan de jeugd. Jongeren die in mei 2020 een kijkje achter de schermen kunnen krijgen in het parlement. De deadline is aankomende zondag al.

De toekomst is aan de jeugd. Jongeren bepalen graag zélf hoe die toekomst er voor ons als Europeanen uitziet. Ben jij tussen de 16 en 30 jaar? Praat dan mee over jouw Europese toekomst tijdens het European Youth Event 2020!

Elke twee jaar komen zo'n achtduizend jongeren vanuit heel Europa samen in Straatsburg. Om te discussiëren. Zorgen te delen. Ideeën uit te wisselen. Oplossingen vorm te geven en dat samen. Ook jij kan erbij zijn, op 29 en 30 mei 2020. En ik kan jullie helpen.

Hoe? Ik sponsor een groep van gemotiveerde, idealistische jongeren tussen 16 en 30 jaar. Stuur je motivatie als individu of groepje met daarin een antwoord op de vraag: wat kunnen jullie bijdragen aan het debat over Europa. Bepaal zelf hoe je dit doet. Met een korte brief, een videoboodschap of in welke vorm dan ook. Wees creatief en stuur je motivatie naar . De deadline is al snel: zondag 24 november.

Ik laat je daarna zo snel mogelijk weten of jij erbij kan zijn. Grijp die kans!

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief