Jandino Asporaat Paco Núñez resize web Sameneenkoninkrijk Ocan Caribisch COVID-19 sameneenkoninkrijk huis van asporaat Jandino NTR web resize Ocan Caribisch COVID 19
 

“In het Caribisch deel van ons koninkrijk voltrekt zich een stille ramp. Een maaltijd op tafel is op dit moment voor veel gezinnen niet meer vanzelfsprekend. Ik kom zelf uit armoede, ik weet hoe het is om naar bed te gaan zonder eten. Dat wens je niemand toe. Daarom hebben wij jullie hulp hard nodig.”– Jandino Asporaat

Samen één Koninkrijk wordt een warme show vol bijzondere optredens, ontroerende verhalen en leuke initiatieven uit het land. Gasten die langskomen zijn o.a. Dirk Kuyt, Edsilia Rombley, Churandy Martina, Trijntje Oosterhuis, Giovanca, Shirma Rouse, Jeon, Tania Kross, Gershwin Bonevacia, Candy Dulfer, Hensley Meulens en Berget Lewis. Natuurlijk mag er ook gelachen worden en zal een bijzondere gast de eindstand van de inzamelingsactie onthullen.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Ga dan naar sameneenkoninkrijk.nl.


De live benefietshow op 9 mei op NPO 1 is een vervolg op de online benefiet die Jandino 25 april uitzond via Instagram. Beide events zijn onderdeel van Jandino’s initiatief #sameneenkoninkrijk, dat tot stand kwam met hulp van Cordaid en SHC (Samenwerkende Hulporganisaties Curaçao).

Het online nieuwsplatform Caribisch Netwerk heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de TV show.

De show zal op de Caribische eilanden live te volgen zijn via Tele Curaçao, Tele Aruba, St Maarten Cable TV en BVN, dat via de kabel, satelliet en internet overal goed te ontvangen is. Lokale tijd 14.35 uur.

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief