Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Steun de nieuwe talkshow van Quinsy Gario

11 juni 2015
Vanaf september 2015 presenteert Quinsy Gario een actualiteiten talkshow met een diverse groep gasten. De crowdfunding campagne voor de talkshow loopt over een week af en heeft nog €1500 nodig om succesvol te zijn.
 
Het Nederlandse publieke debat schreeuwt om een frisse wind. Daarbij moet diversiteit als een normaal gegeven worden gezien, in tegenstelling tot het vervallen in negativiteit en daarmee uitsluiting. Quinsy en vele anderen merken al jaren op dat de beeldvorming rondom diversiteit in Nederland ernstig verstoord is. Dat kan en moet anders. Daarom droegen al meer dan 150 donateurs bij aan meer dan 4500 euro voor de nieuwe talkshow 'Roet in het Eten'. Als de laatste 1500 euro binnen één week wordt binnengehaald is de nieuwe talkshow een feit. 
 
Gario geeft niet alleen tegengas. Zijn talkshow geeft ook mensen met diverse culturele achtergronden een podium om hun bijdrage aan het Nederlandse publieke debat te leveren. Niet hun rijke culturele achtergrond staat daarin centraal, maar juist een bijdrage in kennis en ervaring die verder rijkt dan hun achtergrond. 
 
De locatie en de zender
Quinsy zal de talkshow in het Hugo Olijfveld Huis opnemen. Dat is de vestiging van de vereniging Ons Suriname. Een organisatie met 96 jaar ervaring in het presenteren van een eigen verhaal. Deze setting straalt het gedachtegoed van de show perfect uit. Het gaat om mensen de ruimte geven om vanuit hun kennis en kunde deel te nemen aan het publiek debat in Nederland.
 
De talkshow wordt op de zender RTV-7 gepresenteerd. De zender is bekend van het uitzenden van onder andere nieuws uit Caribisch Nederland en Suriname. Het is een kleine zender met een trouwe schare kijker en heel veel potentie. Het heeft alleen nog niet genoeg financiële budget om zelf programma's te kunnen maken.  
 
Voordekunst.nl
Daarom trekt Quinsy de stoute schoenen aan en vraagt het publiek rechtstreeks om zijn talkshow mogelijk te maken. Na optredens op FunX, FRED Expo en De Nieuwe Wereld van de IKON heeft hij nog €1500 nodig. Met nog een week te gaan vraagt hij iedereen die een verfrissing van het Nederlandse publieke debat wil zien om hem te steunen. 
 
Op de crowdfunding site voordekunst.nl staat ook wat men van Quinsy ontvangt per donatie. Van gegarandeerde plekken voor de opnames tot een workshop hoe je zelf effectief campagne kan voeren. 
 
 

Je kan contact opnemen met Quinsy over het programma of de crowdfunding via  of via twitter en facebook. 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief