Actualiteiten

Stichting Ocan ondersteunt Werkgroep Kurason pa Korsou met het verschepen van voedselpakketten en belangrijke benodigdheden voor Curaçao. Uw hulp is nodig

07 mei 2020

Logo Kurason Pa Korsou corona covid-19 Curacao Ocan Caribisch

Kurason pa Korsou zal voedselpakketten samenstellen, kleding en andere belangrijke benodigdheden inzamelen. Deze items zijn bedoeld voor de door coronacrisis zwaarst getroffenen op Curaçao. De Zoetermeerse initiatiefnemer Kurason pa Korsou onder leiding van Ryan Martina is een samenwerking aangegaan met Stichting Ocan. Stichting Ocan heeft zich bij het initiatief aangesloten om het proces van verscheping van de goederen naar Curaçao te faciliteren.

In het Algemeen Daglbad van donderag 7 mei 2020 heeft de krant een artikel aan de werkgroep gewijd. Het artikel leest u op de website van het AD (KLIK HIER).

Hoe kunt u helpen?

Door middel van crowdfunding, wil de werkgroep Kurason pa Korsou de donaties gebruiken voor het samenstellen van voedselpakketten, de inzameling van andere benodigde goederen en de verscheping hiervan. Via Facebook (KLIK HIER) en andere kanalen zal Kurason pa Korsou frequent de donateurs op de hoogte houden van de opgehaalde financiële middelen en het proces van dit hartverwarmend maatschappelijk initiatief.

Via een speciale webpagina van de website Doneeractie.nl (KLIk HIER) kunt u doneren en de hoogte van de donaties inzien.

Stichting Ocan maakt zich zorgen over de kwetsbare inwoners van Curaçao die geholpen moeten worden aan voedsel en andere belangrijke benodigdheden. Wij geloven dat door dit initiatief van Kurason pa Korsou een bijdrage wordt geleverd aan het lenigen van de nood bij een aantal kwetsbare inwoners die de steun het meest nodig hebben. Daarom ondersteunen wij dit initiatief van harte. Daarvoor is ook uw vrijgevigheid door middel van een donatie hard nodig.

 

Update

Initiatiefnemer Ryan Martina verscheen in aflevering 65 van Goriaka!

 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief