Actualiteiten

‘Stop the Violence’ protest tegen steek- en schietpartijen bij metrostation Ganzenhoef, Amsterdam Zuidoost op 2 augustus 2019

02 augustus 2019

Stop the violence protest Ganzehoef Amsterdam Zuidoost Ocan Caribisch manifestatie

Onder de noemer ‘Stop the Violence’ wordt er op vrijdag 2 augustus 2019 om 20.00uur een protest tegen steek- en schietpartijen georganiseerd door de heer Joel Ricardo in Amsterdam Zuidoost. Dat schijft de redactie van de Amsterdamse televisiezender AT5. Stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing zal bij metrostation Ganzenhoef de deelnemers van het protest toespreken.

Wij ondersteunen iedere rechtvaardige actie die tegen geweld is.

In september 2010 coördineerde het toenmalige Overlegorgaan Caribische Nederlanders (Stichting Ocan) in samenwerking met andere Caribische organisaties een grootschalige protest mars nadat een reeks geweldsincidenten in de zomer van dat jaar de Caribische gemeenschap geteisterd had. De manifestatie was een duidelijk signaal tegen vuurwapengeweld en een oproep voor onder andere meer aandacht voor onze jongeren in Nederland, meer aandacht voor onze jongeren op de eilanden om hen beter perspectieven aan te bieden en een noodkreet voor Caribische ouders om zich duidelijk tegen geweld uit te spreken.

 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief