Goriaka donorregister orgaandonatie Ocan caribisch mi kurpa mi desishon my body my choice

De nieuwe Donorwet is een feit. Voortaan is het belangrijk dat iedereen ingeschreven in een gemeente in Nederland (18 jaar en ouder) zijn keuze laat vastleggen in het Donorregister.

Wellicht weet u nog weinig over het onderwerp orgaandonatie. Wellicht heeft u zelfs orgaandonatie van dichtbij meegemaakt. Het mogen horen van verhalen van anderen biedt een kans om meer te weten te komen en helpt bij een goed overwogen besluit.

In de talkshow Goriaka, verscheen in aflevering nr. 83 de gast mevrouw Carla Hansen die als persoon te maken heeft gehad met orgaandonatie. Wij delen de aflevering met mevrouw Hansen met u zodat u kunt horen hoe het bij haar is gegaan.


True stories

Zoals eerder aangekondigd, is Stichting Ocan op zoek naar personen uit de Caribisch-Nederlandse gemeenschap die direct en indirect ervaring met het onderwerp orgaandonatie hebben. Wilt u uw verhaal delen met de Caribisch-Nederlandse gemeenschap als onderdeel van de Ocan campagne Mi kurpa Mi desishon My body My choice om andere meer bekend met het thema te maken? Stuur dan een e-mail naar onder vermelding van ‘‘True story campagne Donorregister’. Wij komen graag in contact met u!

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Haagsche Hof, unit D212
Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief