Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Uitnodiging: 2e bijeenkomst opleidingstraject tot Auditor bij het Audit Team Sint Maarten, wo. 11 apr. 2018(18.00h), Den Haag

09 april 2018

Flyer ATS auditors HR Plus Caribisch St Maarten Ocan

Op verzoek van HR+ zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd zijn in een opleidingstraject tot Contoller bij het Audit Team St. Maarten.

Voor aanmelding en aanvullende informatie kan je mailen naar HR Plus:  , of Stichting Ocan:  of bellen naar mobielnr: 06-21703657. 

Help mee Sint Maarten opbouwen als auditor (controller) bij het Audit Team Sint Maarten (ATS)

Heb je affiniteit met Sint Maarten en wil je het eiland graag helpen opbouwen? Dan staan de deuren van het Audit Team Sint Maarten (ATS) voor je open. Je wordt onderdeel van een team dat een opleiding krijgt tot controller. Laat deze kans niet liggen. Laat deze kans niet liggen. Mensen afkomstig van Sint Maarten worden uitdrukkelijk verzocht om te solliciteren.

De ATS is op 1 januari 2016 opgericht met als doel het creëren van een financieel controleorgaan, in eerste instantie voor de SZV (sociale verzekeringsbank) voor het land Sint Maarten en om uiteindelijk het controleorgaan te worden voor alle overheidsinstanties. De kernwerkzaamheden van het ATS betreffen het uitvoeren van boekenonderzoeken, invorderingsonderzoeken en compliance verhogende activiteiten ten behoeve van de SZV, waardoor het beleidsveld 'Productie' als het belangsrijkste beleidsveld wordt beschouwd.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt tenminste een afgeronde PD opleiding en/of HBO met administratieve achtergrond of WO accountancy/bedrijfseconomie.
  • Je kan goed werken in teamverband.
  • Je bent klantvriendelijk en tactvol.
  • Je bent flexibel, bent kritisch en neemt initiatieven.

Ben je pas afgestudeerd en draag je St. Maarten een warm hart toe dan is dit de kans van jouw leven. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd aangeboden en bij het behalen van goede resultaten in werk en opleiding wordt het contract omgezet in een vast dienstverband. U ontvangt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: studiefaciliteiten, autokostenvergoeding, vakantietoeslag en een prestatiebonus. Er is bij de ATS veel aandacht voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Uiteraard vergoeden wij de reis- en verhuiskosten naar Sint Maarten.

Is jouw belangstelling gewekt dan ben je van harte uitgenodigd om onze informatiebijeenkomst met de CEO van ATS de heer S. Casper bij te wonen om alle informatie te ontvangen over deze unieke kans. De informatie bijeenkomst zal plaatsvinden op: vrijdag 6 april 2018 van 16.00-18.00 uur te Koninginnegracht 19, 2514 AB Den Haag .

 

Het opleidingstraject start in juli 2018.

Voor aanmelding en aanvullende informatie kan je mailen naar HR Plus

 , of bellen naar mobielnr.: 06-21703657

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief