Stichting Samen Sterk Black Achievement Month Praat NL met mij

 

Met elkaar blijven praten in een samenleving die steeds verandert, hoe doe je dat? Op 1 oktober vragen we het Kenny B en vele anderen in een inspirerende muzikale uitwisseling met aansluitend het bekende toneelstuk A Raisin in the Sun

In de flyer tref je het programma, inclusief een aantrekkelijke kortingscode. 
 

Het kaartverkoop is in handen van Theater aan het Spui. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Black Achievement Month Praat NL met mij 2 A Raisin In the Sun Ocan

Van zaterdag 1 t/m maandag 31 oktober vindt de allereerste editie van de Black Achievement Month plaats in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Leerdam. Tijdens de Black Achievement Month maak je kennis met de ‘zwarte’ geschiedenis van Nederland via exposities, debatten, theater, dans en film. Er worden verhalen verteld over de slavernij en de nalatenschap hiervan, maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Zo biedt de Black Achievement Month een podium aan zwarte rolmodellen, oud en jong, en de bijzondere prestaties die zij leveren. 

Ook Stichting Ocan doet mee aan de Black Achievement Month door een evenement te organiseren en aandacht te vragen voor het programma van de Black Achievement Month.

De Black Achievement Month is een initiatief van het Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee). Subsidiënten zijn Gemeente Amsterdam, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Het Mondriaan Fonds en Amsterdams Fonds voor de Kunst.

 

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Haagsche Hof, unit D212
Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief