Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Uitnodiging: lancering gedichtenbundel dichter Gershwin Bonevacia, zo. 10 dec. 2017(16.00h), Amsterdam

04 december 2017

DC Pearls Gerschwin Bonevacia Ocan NiNsee cariben


''Ik heb een fiets gekocht'' heet de langverwachte gedichtenbundel waarmee de Amsterdamse dichter en Pearls of the Dutch Caribbean nominee op 10 december 2017, bij uitgeverij Galilee, zijn debuut maakt. De presentatie van de bundel zal van 16.00 â" 18.00 uur plaatsvinden in Vondel CS, Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam. Tevens zijn er gastoptredens van Izaline Calister en Akwasi. Toegang: gratis. 

In ''Ik heb een fiets gekocht'' gebruikt Gershwin Bonevacia een fietstocht als metafoor voor het leven. Op een filosofische en bovenal poetische wijze, geeft hij vorm aan onderwerpen als identiteit, onderwijs en zelfs Harry Potter. Met zijn gedichten weet Gershwin Bonevacia de lezer daar te raken waar je het voelt. Soms met een lach, soms met een traan.

Inmiddels won Gershwin Bonevacia al diverse literatuurprijzen en is hij in dit jaar genomineerd als een van de meeste inspireerde jongeren onder 25 jaar. Achter de stormachtige ontwikkeling van Gershwin Bonevacia schuilt ook een uiterst inspirerend verhaal van hoe hij zich als dyslecticus heeft ontpopt tot de woordkunstenaar die hij vandaag de dag is.

''Ik heb een fiets gekocht'' is geschreven met oog voor duurzaamheid en gerechtigheid en neemt een kritische houding aan tegenover de kaders die ons vanuit de wereld worden opgelegd.

"Ik wil dichter zijn, dichter bij mezelf, maar ook dichter bij jou."- (Gershwin Bonevacia)

www.gershwinbonevacia.nl

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief