Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Uitnodiging: presentatie en fashionshow AnnieStijl, zaterdag 26 aug. 2017(19.00h), Rotterdam

03 augustus 2017

Anniestijl Annemarie Ocan Dcpearls


Onder het mom van ‘creativiteit kent geen beperking’ presenteert de visueel beperkte Annemarie Nodelijk van AnnieStijl en Pearls of the Dutch Caribbean Award winnaar 2014 op zaterdag 26 augustus haar nieuwe dames- en herentassenlijn.

Rotterdam 28 juli 2017 - Annemarie Nodelijk, bekend van ‘No Limits Network’, het online platform van de KRO-NCRV, presenteert op zaterdag 26 augustus haar nieuwe tassenlijn met een spetterende fashionshow in het Drijvend Paviljoen, Rotterdam.

Ter viering van haar lustrum geeft ze hierbij speciaal aandacht aan het stimuleren van maatschappelijke deelname van mensen met een visuele beperking.

Dit doet ze onder anderen met het geven van naaiworkshops waarmee een 'blind collection' wordt gecreëerd. Die zal eveneens tijdens de fashionshow worden gepresenteerd. Haar voornaamste doel hierbij is het tonen dat mensen met een beperking, voor een grote uitdaging staan als het gaat om maatschappelijke participatie. Annemarie is echter overtuigd dat, met creativiteit, lef en doorzettingsvermogen, maatschappelijk deelname ook voor visueel beperkten mogelijk is. Met haar fashionshow ‘creativiteit kent geen beperking’ probeert ze de problematiek rondom visueel beperkten bespreekbaar te maken.

Tijdens de show verzorgt de blinde cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo een gastoptreden. Bijlo heeft menig theatervoorstellingen en boeken op zijn naam staan. De show zal gepresenteerd worden door journalist, schrijver en KRO-NCRV tv-presentator Sander de Kramer, onder anderen bekend van het tv-programma ‘De Wandeling’. Het thema ‘creativiteit kent geen beperking’ zal nog eens stilletjes worden benadrukt met een dansvoorstelling, gechoreografeerd door Ken Bridgen van The Yoghurt Dance Company en zal worden uitgevoerd door Teresa Schwamborn & Thomas Wachowiak. De Rotterdamse stadsdichter Derek Otte zal tijdens het event eveneens zijn kunsten vertonen. De Antilliaanse singer/songwriter Levi Silvanie zal met zijn fusion van jazz, pop & wereldmuziek zorgen voor de muzikale noot.

Klik hier voor tickets

 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief