Actualiteiten

Verken op 15 okt. 2020 jouw mogelijkheden in de Bouw met de online informatiebijeenkomst 'Van Bank naar Bouw'

09 oktober 2020

Logo Uitnodiging informatiebijeenkomst Van Bank naar Bouw Ocan Caribisch


Afgelopen maanden heeft Stichting Ocan samen met Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Curaçao, mevrouw Eunice Eisden bij Bouwend Nederland verkend welke mogelijkheden er zijn om Caribische Nederlanders die op zoek zijn naar een baan of een nieuwe uitdaging te ondersteunen. Dit heeft geresulteerd in een aantal trajecten in de Bouwsector. Graag willen wij jouw aandacht voor een online informatiebijeenkomst Van Bank naar Bouw.

Heeft u weleens nagedacht over een carrière in de Bouw? Veel mensen denken dat banen in de bouw alleen op de bouwplaats zijn, maar niets is minder waar. Stichting Ocan wil je daarom uitdagen om meer kennis te krijgen van de mogelijkheden in de Bouwsector. Heb je net jouw baan verloren, ben je toe aan een andere uitdaging, wil je andere latente talenten verder ontwikkelen, dan roepen wij jou op om deel te nemen aan een digitale informatiebijeenkomst Van Bank naar Bouw. Maak werk van jouw carrière! Je kan meer dan je denkt!

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich opgeven bij Bouwend Nederland voor een digitale informatiebijeenkomst over de bouwsector. De informatiebijeenkomst wordt gehouden op donderdag 15 oktober om 10.30 uur – 12.00 uur. (zie bijlage). Tijdens deze sessie zal Marieke van der Post (landelijk adviseur onderwijs & arbeidsmarkt) de ontwikkelingen in de sector toelichten,  Simone van Wilgen (projectleider bank naar bouw) zal het traject bespreken en Dinand Derks (projectleider BAM) zal zijn ervaringen van een overstap delen.

Deze "online" bijeenkomst is gericht op kandidaten met een MBO/HBO niveau. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij  en ontvangen een link naar MS Teams.    

Onderaan de bijlage vind je ook twee video's van voorbeeldtrajecten van Mirjam en Dinand.

Bijlage

Uitnodiging informatiebijeenkomst Van Bank naar Bouw  Ocan Caribisch

Het traject van Mirjam!

 


Het traject van Dinand!

 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief