Actualiteiten

‘Goriaka op bezoek’ bij Norela Verwoord voor een een-op-eengesprek: hoe een familie met het onderwerp orgaan-en weefseldonatie kan omgaan

23 oktober 2020

IMG 5601 Goriaka Norela mi kurpa mi desishon my body my choice donorregister donorwet ocan caribisch

We tellen nu écht af. Nog enkele uren en dan vindt de première van onze talkshow over orgaan- en weefsteldonatie op RTV-7 om 20.00h plaats.

En zo komen we tot onze laatste talkshow teaser. Naast de Haagse seniorengroep Wayaca, is presentator Goriaka Maal ook op bezoek geweest bij mw. Norela Verwoord voor een openhartig een-op-eengesprek. Met deze blok van Goriaka op bezoek bieden we een kijkje in een Caribisch-Nederlandse gezin. De dames zitten in een knusse setting om te bespreken hoe mw. Verwoord en haar familie in het leven staan als het gaat om het onderwerp orgaan- en weefseldonatie en meer..

Straks leggen haar gezinsleden hun keuzes in het Donorregister vast. Waar neigen zij naartoe? We houden deze vragen extra spannend omdat het immers bijna zover is. Dit kort familieportret ziet u straks op RTV-7. Te ontvangen via kabelprovider Ziggo op kanaal 75 en via kabelprovider KPN op kanaal 93.

Heeft u onze talkshow trailer gemist of nog niet met familie en vrienden gedeeld? Bekijk het hieronder:

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief